За поредна година хорови колективи от цял свят пристигнаха в

...
За поредна година хорови колективи от цял свят пристигнаха в
Коментари Харесай

Богата културна програма очаква гостите в комплекс Камчия

 За поредна година хорови колективи от целия свят дойдоха в комплекс " Камчия “ за Международен креативен фестивал. Художествени ръководители на фестивала са Наталия Барабанщикова от Молдова и световноизвестният грузински диригент на фамозния хор " Мдзлевари “, прочут по света с неповторимото си осемгласно пеене - Кахабер Онашвили. И двамата ще водят майсторски класове за участниците в креативната среща.

Културната стратегия на Международния комплекс " Камчия “ е извънредно богата. Само след няколко дни следва премиерата на мюзикъла " Академия ШОУБИЗНЕС ", в който децата, които са част от  авторската детска промяна " Звездите в Камчия “ ще показват какво са научили под управлението на известната съветска певица и продуцент Светлана Столповских, която дълги години е била част от най - известното съветско ТВ предаване " Фабрика за звезди “.

На 31.07. в комплекс " Камчия “ще се организира разкриване на Международната танцово-балетна академия GRAND DANCE ACADEMY, в която вземат участие надарени деца от целия свят, обучавани под управлението на световноизвестни майстори на танца!  На 11.08. ще се състои гала-концерт, с присъединяване на всички призьори от академията с вход свободен. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР