За пореден път сякаш всеки ден се появява нов китайски

...
За пореден път сякаш всеки ден се появява нов китайски
Коментари Харесай

Само $25К за новото Geely Galaxy

За следващ път като че ли всеки ден се появява нов китайски електрически автомобил, който единствено потвърждава какъв брой напред е този пазар спрямо останалия свят. Докато Съединени американски щати се борят за дейно стартиране на пазара на електрически автомобили на рационални цени, китайските компании непрестанно показват нови такива. Преди няколко дни Geely пусна на пазара Galaxy E8 - напълно електрически седан с размерите на Honda Accord, чиято цена стартира от еквивалента на по-малко от 25 000 $.

Това не е първият електрически седан на Geely Holding Group, не, Volvo, Zeekr и Polestar са на върха на класациите за продажби на електрически коли както в Китай, по този начин и отвън него.



Това обаче е първият електрически автомобил с марката Geely в продажба и първият автомобил на Geely, който употребява платформата SEA - същата платформа, която се употребява от Zeekr 001 и Polestar 4. Това е доста значимо, защото за разлика от Volvo, Zeekr и Polestar, Geely не е предопределена за премиум марка и затова този автомобил е предопределен да притегли необятен кръг купувачи.

Според обява от CNevpost, Geely споделя, че Galaxy E8 е " първокачествен " чист електромобил, който се конкурира в китайския сегмент B (известен в останалата част на света като сегмент D или междинен размер). Дори и в Китай доста коли в този сегмент са с мотори с вътрешно горене, тъй че E8 може да служи на китайските купувачи, които желаят огромен, напълно електрически седан, който няма да изчерпи бюджета.



Източник: insideevs.com

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР