За пореден път служебният премиер Гълъб Донев не се яви

...
За пореден път служебният премиер Гълъб Донев не се яви
Коментари Харесай

Гълъб Донев не се яви в парламента. Рашидов обяви, че ще му направи скулптура - Политика

За следващ път служебният министър председател Гълъб Донев не се яви по време на блиц или парламентарен надзор в Народното събрание. От " Продължаваме промяната " желаеха да се дефинира прецизен ден, в който министър-председателят ще се яви да дава отговор на въпроси.

В началото на предишния месец в Народното събрание имаше скандал, защото служебният министър на защитата Димитър Стоянов, както и Донев, не се явиха на петъчния парламентарен надзор. , разгласи тогава самостоятелният народен представител Явор Божанков. 

Днес от парламентарните групи на " Продължаваме прояманта " и Българска социалистическа партия се възмутиха, че Гълъб Донев още веднъж отсъства от традиционния блиц надзор, който се състои всеки първи петък от месеца. Депутатът от Политическа партия Мирослав Иванов дефинира държанието на премиера за сходно с един от неговите прародители:

" Ако той фактически беше толкоз угрижен за Плана за възобновяване и резистентност, щеше да бъде тук. Надявам се да не възобновява практиката на Бойко Борисов и да пристигна тук, с цел да дава отговор на въпроси. "

Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов му отговори иронично, че може би би трябвало да бъде извикан водачът на ГЕРБ, само че че той не е народен представител. Депутатът от Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов съобщи, че не е обикновено министър-председателят не идва в пленарната зала, без да е ясно какви неотложни задължения има.

" Чърчил има статуя - едва ходещ и изкривен в Народното събрание. Не смятам, че е обикновено министър-председателят да не идва, когато има толкоз остри въпроси, които би трябвало да бъдат разисквани тук ", сподели той.

Рашидов отвърна, че в Народното събрание е постъпило писмо, че Донев няма опция да пристигна, само че че от администрацията на Народното събрание въпреки всичко ще го повикат. Той добави, че когато завърши това Народно заседание, на драго сърце ще направи една статуя на Донев.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР