За пореден път Райфайзенбанк (България) бе обявена за Банка на

...
За пореден път Райфайзенбанк (България) бе обявена за Банка на
Коментари Харесай

Райфайзенбанк отново спечели престижната награда Банка на годината

За следващ път Райфайзенбанк (България) бе оповестена за " Банка на годината " у нас. Наградата се дава от влиятелното списание The Banker, издавано от Файненшъл Таймс. Банката се окичва с оценката за втора поредна година.
Райфайзен Банк Интернешънъл АГ (РБИ) взе районната премия за „ Банка на годината “ в Централна и Източна Европа, като това е десетото отличие от известното списание, което РБИ печели. Дъщерната банка на Райфайзен в Беларус бе избрана за „ Банка на годината “ 2017 в страната.
" Освен Австрия, Централна и Източна Европа също е вътрешен пазар за РБИ. Тази премия е самопризнание за бизнес триумфа ни, положителната стратегическа ориентировка и мощната ни пазарна позиция “, разяснява основният изпълнителен шеф на РБИ Йохан Щробл. " Тези пазари се развиват добре и доста клиенти имат проекти за напредък. РБИ ги поддържа посредством финансиране и необятно портфолио от първокласни артикули и консултантски услуги. Банката работи по голям брой планове за цифровизация, защото това е опция да бъдем още по-ефективни и потребителски насочени ", добави той.
„ Фактът, че за втора поредна година печелим една от най-престижните награди във финансовия свят е огромно самопризнание за напъните ни Райфайзенбанк да бъде една от водещите банки в страната във връзка с потребителско прекарване, нововъведенията и ефективността”, разяснява Оливер Рьогл, Председател на УС на Райфайзенбанк. “Отличните ни резултати, които отчитаме във всички потребителски сегменти, ни подреждат измежду водачите на българския банков пазар и това не остава незабелязано”, добави той.
Церемонията по награждаването се организира в Лондон. Наградата на РБИ получи Мартин Грюл, основен финансов шеф на РБИ. От страна на Райфайзенбанк, премията взе Мартин Питлик, член на УС и Изпълнителен шеф на Райфайзенбанк (България).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР