За пореден път не се обръща внимание на избирателните списъци.Според

...
За пореден път не се обръща внимание на избирателните списъци.Според
Коментари Харесай

Професор - идва политически ураган! Кое е спасението

" За следващ път не се обръща внимание на изборните описи.

Според тях към 6,7 млн. са имащите право на глас в България, което е парадокс. През септември от Национален статистически институт оповестиха, че популацията ни е към 5,7 млн., което значи, че с право на глас са към 4 млн. Крайно време е да се обърне внимание на този факт ". За това сигнализира пред БНР проф. Людмил Георгиев, психолог, а до 2010 година член на Централния съвет на Движение за права и свободи. 

Според него предпочитанията на хората към Политическа партия са резултат от желанието им към този момент да има постоянно държавно управление. 

" Това, което от Политическа партия оферират, е типично американски прагматичен метод за решение на проблемите - казусът се разпознава, събират се специалисти, които оферират способи за разрешаването му и се върви към неговото решение. Тук няма ляво - дясно ". 

В предаването " 12+3 " проф. Георгиев акцентира, че пътят за решение на вътрешнопартийните проблеми на партиите от лявото и от дясното политическо пространство е в отговорност и угриженост към обстановката в България - съставяне на постоянно държавно управление. 

" Корнелия Нинова съумя да преобърне позициите на други обединения, които да разпознават Българска социалистическа партия като партия на смяната, а не на статуквото, никой до момента не е правил това. Парадоксът е, че все пак ѝ се изиска оставката ". 

По думите му ДПС е получило повече гласове от Турция, тъй като страната е провела мобилизацията на гласоподавателите: 

" Решението на Ердоган да обезпечи гласуването в Турция не е единствено по етническа линия. Знаем в последно време какви са връзките сред Турция и Съединени американски щати. 

Подкрепата към Движение за права и свободи е и поради това, че Движението отхвърли да се преценява със закона " Магнитски ". Не съм юрист на Доган и на Пеевски, само че не е правилно да се подчиняваш покорно на непознат закон, който те кара да съобразяваш дейностите си, без да отчиташ вътрешната си правосъдна система, каквато и да е тя ". 

Той е безапелационен, че ако и този път няма държавно управление, ще настъпи тотална партийна съсипия: 

" Винаги съм считал, че тази партийна система на така наречен " народна власт " е овехтяла ". 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР