За пореден път жители на район "Красно Село" в столицата

...
За пореден път жители на район "Красно Село" в столицата
Коментари Харесай

Кметът на Красно село забавя и спира строежа на детски градини

За следващ път поданици на регион "Красно Село " в столицата показаха отвращение и неодобрение от кмета Росина Станиславова.

На фона на свадите към Станиславова този път те алармират за спрян градеж на детска градина и ясла.

Ето какво пишат жители в обществената мрежа:

Във връзка с детските градини и ясли в нашия регион:
Столична община обезпечи финансирането на градеж и разширение на 8. Детска градина и 31. Детска ясла., ‼ОБАЧЕ
⚠️⛔️ Обезпокоен съм, че след множеството проблеми с детските градини в София и в частност в нашия регион, Rosina Stanislavova като кмет на региона стопира и забавя:
❌ Строежът на 8. ДГ „ Проф. доктор Елка Петрова “
❌ Разширяването на 31. Детска ясла за 2 нови групи.

???? За сметка на тези стопирания за градежи на детски градини и ясли в нашия регион, вижте преди няколко седмици какво скандално предложение беше отправено:
???? Връщане на близо 1 500 000 лева от нашия регион, за сметка на неговото тотално закъснение:

ЗАЩО И ДО КОГА ЩЕ ДЪРПАТЕ НАЗАД НАШИЯ РАЙОН, "УВАЖАЕМА " Г-ЖО СТАНИСЛАВОВА⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️

Станиславова, която бе определена за областен кмет през 2019 година от листата на "Демократична България " към този момент е със свалено доверие. През пролетта на тази година стана ясно, че тя се назначила за началник на екипа по план "Патронажна грижа " за обезпечаване на топла храна на възрастни хора в региона по време на епидемията от COVID-19. Случаят бе обсъден и в Комисията по бюджет и финанси на СОС. От "Демократична България " я приканиха да върне парите, които е получила по плана, тя не го направи и политическата мощ отдръпна поддръжката към нея. Междувременно КПКОНПИ стартира инспекция по плана.

Установено е, че Станиславова сама е определила екипа със заповед и е назначила себе си за началник, като си е определила и най-високото възнаграждение.

Припомняме също, че преди ден антикорупционната комисия откри нов спор на ползи за Станиславова, за това че като началник на план, финансиран с европейски средства, е сключила трудов контракт с щерка си. Наложена ѝ бе санкция в размер на 5 000 лева.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР