За пореден път ДПС закрива предизборната си кампания в най-развиващата

...
За пореден път ДПС закрива предизборната си кампания в най-развиващата
Коментари Харесай

Радослав Ревански: Само ДПС ще осигури сигурност и стабилност в Родината ни

За следващ път Движение за права и свободи закрива предизборната си акция в най-развиващата се община. Силно се надявам моделът на Белица да стане модел в цяла България, тъй като тук е столицата на заедността. Този модел сме го научили от почетния ръководител на Движение за права и свободи - доктор Ахмед Доган.

Това съобщи кметът на Белица Радослав Ревански по време на голям протест в с. Дагоново, в който взе участие ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, заместник-председателят на Движението Халил Летифов, който е втори в листата в Благоевградско, специалистът по обществената политика доктор Хасан Адемов, членовете на партията и нейни симпатизанти.
-->
Ние, кметовете, сме директно наранени от каскадата от рецесии, в които живеем и повече от всеки път имаме потребност от устойчиво държавно управление. Само Движение за права и свободи във властта може да обезпечи сигурност и непоклатимост в Родината ни, добави кметът.

Движение за права и свободи знаят по какъв начин да ръководят с грижа за хората, умеят да носят отговорност и си обичат Родината, сподели още Ревански като цитира думи на политици от разнообразни партии, които са споделяли пред него. Нека да е цялостна мобилизацията и на изборите да се поздравим с триумф, в който не се колебая, сподели още Ревански.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР