За поп фолк любимката Емилия този Великден е особено специален,

...
За поп фолк любимката Емилия този Великден е особено специален,
Коментари Харесай

Емилия разплака Петя Дикова в ефир

За поп фолк любимката Емилия този Великден е изключително специфичен, тъй като единствено преди няколко месеца тя стана майка за трети път - на момченце, което кръсти на брачна половинка си Жорж Башур - Жоржина.

Навръх Великден звездата даде едно от редките си изявленията за българския ефир, в което показа толкоз разтърсващи персонални самопризнания, които я разплакаха, а и съумяха да разплачат водещата Петя Дикова.

" Минахме пред сложен интервал поради пандемията и по тази причина желая да пожелая на всички здраве, то е най-важното, без него нищо не се случва ", показа Емилия и разкри за какво е кръстила дъщеричката си Жоржина.

" Всъщност Жорж искаше да я кръстим Емилия - на мен и на майка му, само че преценихме, че три Емилии в едно семейство стават доста. Спорили сме дълго за името и един ден, напълно непринудено, събуждайки се сутринта, аз го попитах: " Харесва ли ти името Жоржина? Отначало той се замисли. Настана едно безмълвие. И по-късно от този миг нататък ние започнахме да си я назоваваме по този начин.

Стана ми доста прелестно, тъй като той е мъжът, който в действителност заслужава да кръстя дете на него. Не единствено тъй като ме обича и имаме голяма обич, и почитание. Горда съм, че си кръстих детето на татко, който в действителност заслужава! Малко е необичайно да приказвам по този начин за мъжа си, тъй като евентуално всяка жена би говорила по този начин за половинката си, само че аз съм към този момент на една такава възраст, в която мога да оценя по кое време мога да кажа нещо сходно и по кое време да замълча. "

На въпрос по какъв начин е схванала, че точно Жорж Башур е този специфичен човек за нея, Емилия отвърна по този начин: " От една постъпка! ", а продължението на историята развълнува всичките ѝ почитатели.

" Една единствена постъпка ми беше нужна, с цел да схвана, че той е мъж с основно " М ". Той държи на думата си, което към този момент при доста от мъжете го няма за жалост. Видях се до него като жена, която повече няма да се влюби в различен, няма да хареса различен. Той е доста грижлив. Страхотен благородник. Човек, който ще си даде всичко, което има, единствено и единствено ние да се усещаме добре, децата да са добре. Мисля, че всеки един татко би трябвало да бъде подобен. Това за мен е скъпо! "

Любопитна детайлност, която сигурно ще предизвика доста мнения, е, че откакто роди за трети път, Емилия наподобява приятно, въпреки все да още не е възвърнала предходните си килограми, само че и не съблюдава диети. " Нищо не съблюдавам, никакви режими. Грижа се напълно за Жоржина, кърмя я. С Жорж сме извънредно грижовни и отдадени родители. "

Никога не съм се страхувала, че някой може да ми вземе мястото. Имала съм страхове единствено да не си изгубя гласа. Не съм от тези, които си броят годините, не се самосъжалявам. С всеки минал ден се усещам по-силна, по-уверена, по-щастлива. Това е златния ми интервал. Като по-млада не съм се чувствала толкоз мощна, не съм имала такава убеденост и самочувствие в себе си. Сега знам къде мога и къде не.

Все още рева постоянно, хормоните бушуват в мен. Историята е дълга... когато катастрофирахме и ни се случи тази ужасна покруса, доста искахме да ни се случи нещо хубаво. Тогава Жорж предприе тази стъпка - да подпишем. След това доста искахме да си имаме дете. Не се получиха нещата. Даже лекари ни споделиха, че не може да се случи... Приех го обикновено, още повече след този претърпян стрес. Не ни беше фикс концепция. И тъкмо когато се бяхме отказали, в един прекрасен и безоблачен ден разбрах, че съм бременна. Дойде като гръм от ясно небе. Много се развълнувахме ", връща с боязън лентата обратно певицата.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР