За подкрепа в развитието на роботиката и автоматизацията в България

...
За подкрепа в развитието на роботиката и автоматизацията в България
Коментари Харесай

ИАНМСП и ПАРА ще работят за популяризиране на роботиката и автоматизацията в България

За поддръжка в развиването на роботиката и автоматизацията в България се схванаха представители на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия и Професионалната асоциация по роботика и автоматизация. На извършената през вчерашния ден среща участваха доктор Бойко Таков, изпълнителен шеф на ИАНМСП и част от съоснователите на ПАРА Димитър Паров и ристиян Михайлов.

Тясното съдействие сред двете организации има за цел да помогне за превръщането на България в гореща точка за автоматизация и роботика в идващите от 5 до 10 година „ Имаме упоритостта България да бъде ясно отличима в тази област, тъй като екосистемата тук, възходящата симбиоза сред бизнес и просвета, стартират да основават удобни условия. Това е късмет, който не трябва да бъде пропускан “, съобщи след срещата доктор Таков.

Професионалната асоциация по роботика и автоматизация има за задача да свързва компании от бранша, неправителствени организации, проучвателен институции и индустриални зони. Чрез промотирането на най-хубавите практики, бизнес модели и маркетингови решения ПАРА се стреми да помогне на своите членове да разширят активността си.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР