За по-малко от десет часа феновете на Тотнъм бяха принудени

...
За по-малко от десет часа феновете на Тотнъм бяха принудени
Коментари Харесай

Когато Моуриньо се завърне, или как се роди #Mourinhoout

За по-малко от 10 часа почитателите на " Тотнъм " бяха принудени да посрещнат вълна от мощни безредици. Докато последователите на отбора от Северен Лондон още привикваха с мисълта за уволнението на Маурисио Почетино, рано сутринта на идващия ден - в 6.29 ч. локално време, клубът разгласи, че Жозе Моуриньо ще размени аржентинеца.

Португалецът се завръща във Висшата лига близо година след раздялата с " Манчестър юнайтед ". Назначаването на Моуриньо провокира разнопосочни отзиви измежду последователите на " Тотнъм " в обществените мрежи, множеството от които са с негативен нюанс.

Часове след новината измежду най-използваните хаштагове в " Туитър " за територията на Англия беше #mourinhoout (Моуриньо вън). Мнозина демонстрират терзание от стила на игра на експерта и харченето на огромни средства за нови играчи през годините.

" Не мога да се сетя за по-лош избор. Отвращавам се от този човек и неговия жанр на игра. Той е злополучие на трансферния пазар и ще банкрутира клуба. Тъмни, тъмни времена чакат моя обичан " Тотнъм ", гласеше един от гневните мнения против Моуриньо.
Tottenham is only about 4 square miles large, we will struggle to contain Mourinho’s ego which is bigger than even our new stadium. https://t.co/BRw16FL7og
— David Lammy (@DavidLammy) November 20, 2019

Назначаването на португалеца стана мотив и за шеговити изявления в обществените мрежи. Журналистът Пиърс Морган, който е почитател на градския противник " Арсенал ", наля масло в огъня в съперничеството сред двата отбора.

" Не се удивлявам, че почитателите на " Тотнъм " са гневни за Моуриньо. Той завоюва шест трофеи в три страни, което е отвън категорията за тези серийни загубеняци ", написа Морган в " Туитър ".

Ходът на управлението на клуба срещна и поддръжка.

" Моуриньо е необикновен управител. Ако бях състезател на " Тотнъм ", щях да съм разчувствам да схвана, че той идва. Не мисля, че ще отнеме доста време преди да завоюва съблекалнята. Ако бях състезател, щях да се вгледам в това, което е спечелил. Той е управител за който играх ", сподели легендата на клуба Пол Гаскойн.

" Това бяха нереални 12 часа. Легнах си без управител и станах с избирането на нов. Миналата вечер не бих го поискала, само че колкото повече си мисля, признавам, че съм много въодушевена. Той е потвърден, до момента в който Почетино не беше. Той не беше кадърен да извърви идната стъпка ", сподели фенът на " Тотнъм " Ема Нотидж пред " Би Би Си ".

Голяма част от шегите са свързани с смешки на познатите тематики - за защитния жанр на Моуриньо, представян с " паркиране на рейса ", както и за харченето на доста пари за прехвърляния. Припомнят се и негови думи, че в никакъв случай не би станал управител на " Тотнъм ".
Supported Spurs all my life so used to serial disappointments but this one really tops all of them by a mile. #MourinhoOut#COYS
— Dr Roger Henderson (@rogerthedoctor) November 20, 2019

Son after realizing that he will be Full back
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР