За по-голямата част от нас уикендът вече е в разгара

...
За по-голямата част от нас уикендът вече е в разгара
Коментари Харесай

Списък с желания за уикенда: Какво купуваме този празник от H&M, Charlotte Tilbury и други

За по-голямата част от нас уикендът към този момент е в разгара си с настъпването на първия празник за годината и Великденския уикенд. Докато доста от нас се запасяват с великденски яйца, тези от нас, които избират нови аксесоари, пролетни детайли за дрешника или вирусен артикул за хубост, ще се отдадат на терапия на дребно - изключително с огромен брой разпродажби сега.

Сега да си проправяме път из виещите се опашки от купувачи в събота заран не звучи изключително като концепцията ни за развлечение, нито за разпределяне, което е задачата на уикенда, тъй че онлайн извършването на покупки е идеалното Събота е минало време и в случай че имате потребност от малко ентусиазъм, не търсете повече.

Влезте в Weekend Wishlist - деликатно подбрана редакция на най-хубавите избраници на The Mirror за мода и хубост от основната улица тази седмица. В края на всяка седмица ние търсим невероятни предложения, вирусни чувства, скорошни разпродажби и прелестни скъпоценни камъни, които заслужават място във вашата пазарска чанта (и н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР