За периода на пълномащабната руска инвазия в Украйна, Москва е

...
За периода на пълномащабната руска инвазия в Украйна, Москва е
Коментари Харесай

Пентагонът: Русия е загубила в Украйна хиляди лейтенанти и капитани, стотици полковници и много генерали

За интервала на пълномащабната съветска инвазия в Украйна, Москва е изгубила хиляди лейтенанти и капитани, стотици полковници и доста генерали. Това като се базира на високопаставен представител на Министерството на защитата на Съединени американски щати.

Медията прецизира, че по американски оценки, Русия е изпратила за нашествието в Украйна съвсем 85 % от своята боеспособна войска.

" По думите на високопоставения служител, украинците " нападат съветските командни пунктове, хранилища с муниции, обекти на Противовъздушна отбрана, радиолокационни и свързочни възли, а по този начин също позиции на съветската далекобойна артилерия ", акцентират публицистите.

Пентагонът калкулира, че съветските окупатори както и преди изстрелват десетки хиляди артилерийски снаряди всяко денонощие, само че те няма да могат да не престават да вършат това доста дълго, защото са изразходвали доста от своите високоточни муниции, заради което офанзивите им стават все " по-глупави ".

Високопоставеният служител от МО на Съединени американски щати прибавя, че все още Русия не е съумяла да унищожи нито една система HIMARS, само че рано или късно ще им " провърви " и те " ще реализиран нещо в даден миг ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР