За първото си посещение в Европа носителката на короната Мис

...
За първото си посещение в Европа носителката на короната Мис
Коментари Харесай

"Мис Китай" - Роузи Джу Син на първо посещение в Европа

За първото си посещаване в Европа носителката на короната Мис Китай - Роузи Джу Син (ROSIE ZHU XIN) отседна в Арт комплекс АНЕЛ в Созопол - единствения в света хотелски комплекс - музей на изящните изкуства, оповестява ВИП Комюникейшън.
" Посрещнах изгрева на това необикновено място - от стаята ми има впечатляваща панорама към морето. България се оказа прелестна страна, хората са доста гостоприемни и усмихнати ", показа първите си усещания азиатската топкрасавица, която получи от поета и колекционер Ангел Симеонов, притежател на АНЕЛ, новата му стихосбирка " Душата ми ".



Изящната Роузи и нейният екип бяха посрещнати в комплекса от ръководещите съдружници на ВИП Комюниейшън Патриция Кирилова и Дончо Георгиев, които ден по-рано проведоха в АНЕЛ петото издание на Черноморските Оскари.Ден след идването си у нас " Мис Китай " снима професионална фотосесия край скулптурите на огромни български майстори, подредени навън на скалите в неповторимия арт комплекс.



Най-красивата китайка пристигна в България по покана на Миглена Ангелова и продуцентската й къща „ Зенит ТВ продукции ", а самодейността има за цел да разпространява страната ни като дестинация в азиатския свят. " Мис Китай " е съпроводена у нас от стилистката на състезанието Лили Джанг, която е притежател и основен дизайнер на първокласна марка долни дрехи, Сю Инг - притежател на козметични марки и на СПА верига, както и от юрист Асен Велинов.

Благодарение на това посещение обектите, посетени от китайските посетители, ще бъдат включени в китайска букинг платформа за самостоятелен туризъм, чийто оборот за предходната година е над 100 млн. $. Пребиваването на ВИП дамите в България ще бъде отразено от китайски медии, работещи в региона на туризма.

Автор Патриция Кирилова
Снимки Дико Йорданов

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР