За първите плажуващи входът ще е свободен.Утре, 3-ти юни, отваря

...
За първите плажуващи входът ще е свободен.Утре, 3-ти юни, отваря
Коментари Харесай

Градският басейн в Асеновград отваря врати утре

За първите плажуващи входът ще е свободен.

Утре, 3-ти юни, отваря порти Градският плувен комплекс на Асеновград. Точно в 10:00 ч. публично общинския басейн ще сложи началото на летния сезон и ще стартира да приема гости. Част от церемонията по откриването ще бъде заместник-кметът по филантропични действия в Асеновград Петър Петров. За първите плувци в утрешния ден входът ще бъде свободен. Комплексът предлага благоприятни условия за отдих, както за възрастни, по този начин и за родители с деца, защото разполага и с детски басейн. Обектът отваря порти още веднъж освежен и обновен от настоящ ремонт.

Градският плувен комплекс е обществено насочен. Предвид обстановката с инфлацията и рецесията в страната сега, цените за самостоятелен вход и карта са в извънредно налични стойности. Ето какви са те: 5 лв. е входната такса за възрастен, а 4 лв. за дете. Месечната карта за възрастни, които желаят да употребяват басейна единствено за плуване в часовия диапазон от 07:00 ч. до 09:00 ч. и от 18:00 ч. до 20:00 ч., е на стойност 50 лв.. Месечна карта за възрастни за целодневно прилагане – 60 лв.. Месечна карта за деца до 18 година за целодневно прилагане – 50 лв.. Месечна карта за детски групи по плуване с учител – 20 лв.. Месечна карта за деца, членове на спортни клубове в община Асеновград – също с учител от съответния състезателен клуб – 10 лв..

Работното време за свободно прилагане от жители е от петък до вторник – от 10:00 ч. до 18:00 ч., а в сряда до 13:00 ч. Всеки четвъртък градският плаж няма да работи. Водата се подменя ежеседмично и е минерална с лековити качества и температура от 29 градуса. И тази години се направиха настоящи поправки за въвеждането на комплекса в употреба за летния сезон. За сигурността, комфорта и спокойствието на плажуващите басейнът разполага с двама спасители, доктор, здравна сестра, озеленител, охранител и хигиенистка. Осигурени са 250 шезлонга, като са поръчани още 100 броя нови. Има 120 чадъра и 100 маси. На територията на плувния комплекс развиват активността си заведения за хранене и питиета, хигиеничен възел, детски басейн с пързалка и главен басейн с олимпийски размери.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР