За първи път замъкът Влюбен във вятъра“ край Равадиново ще

...
За първи път замъкът Влюбен във вятъра“ край Равадиново ще
Коментари Харесай

5 модела от Северозапада влизат в битка за короната на „Miss in Love with the Wind 2023“ /снимки/

За първи път замъкът „ Влюбен във вятъра “ край Равадиново ще бъде хазаин на националния конкурс „ Miss in Love with the Wind “, заяви Иво Йосифов.
Арт приключението, ще се организира на 16 септември от 19 часа, като ще преплете минало и настояще в едно. 
Живописната атмосфера на замъка, ще бъде озвучена от осъществяванията на солистите и оркестъра на Старозагорската опера. Спектакълът ще премине в 3 кръга, като всеки един от тях ще носи своята отпратка към историческото минало. Ето за какво уредниците са безапелационни, че този конкурс се разграничава от всички останали, съчетавайки вълшебството на класическата музика, женската обаятелност и неделимата връзка с историята ни.
В конкуренцията, ще се включат 12 девойки от цялата страна, а северозапада ще бъде показан от 5 модела на “X Model Group ” от градовете Видин, Враца, Монтана, Лом и Берковица.
Още в първото дефиле участничките, ще се появят пред гостите с древноримски туники, създавайки същински мост във времето, през който феновете ще усетят древността. Конкурсът „ Miss in Love with the Wind 2023 “ си слага за цел да предизвика участници и посетители и да сътвори у тях нужда да научат повече за отминалите времена.
Замъкът в Равадиново се подрежда измежду 10-те международни забележителности и е разгласен за най-хубава туристическа дестинация у нас от министерство на туризма. Носител е на влиятелният интернационален приз връчван на обилна гала в Дубай - „ Най-добър палат в Европа “. Българската атракция се класира и на 3-то място измежду най-посещаваните и красиви крепости и замъци на Стария континент в класацията на “European Best Destinations ”. Както и редица международни оценки и награди.
За да подчертаят уникалността на архитектурния шедьовър, уредниците са подготвили особено компютърно осветяване и резултати. 
Победителката в състезанието, ще показа България на международния край „ Miss Tourism World 2023 “ в Китай.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР