За първи път Велико Търново е представен със свой щанд

...
За първи път Велико Търново е представен със свой щанд
Коментари Харесай

За първи път: Представят Велико Търново на световно туристическо изложение в Барселона

За първи път Велико Търново е показан със собствен щанд на едно от най-значимите туристически изложби в Европа - Incentive and Business Travel and Meetings Exhibition with Conferences (IBTM), което се организира в Барселона, оповестиха от Общината.
 Община Велико Търново
Събитието дава отличен късмет за реклама на разнообразни градове и региони , предлагащи условия за реализация на събитиен туризъм. В програмата са включени голям брой срещи сред мениджъри на туристически компании, семинари и презентации на разнообразна тема.

Изложението се организира от 1988 година, а през 2021 година в него участваха повече от 1400 изложители . Щандът на Велико Търново и представянето на града като целогодишна дестинация за културен и събитиен туризъм е дело на Общинската туристическа организация „ Царевград Търнов “.

Преди броени дни старопрестолният град бе рекламиран и на влиятелното интернационално ревю PHILOXENIA, което се организира от 18 до 20 ноември в Солун- /Гърция.
 Община Велико Търново
Борсата е една от най-големите на Балканския полуостров, а в нея присъединяване взеха над 690 изложители от 20 страни. Атрактивният щанд и мощният интерес към България не останаха незабелязани от уредниците, които отличиха присъединяване на ОТА „ Царевград Търнов “ със специфична премия.

Туристическият артикул на Велико Търново, дружно с опциите за развиването му и капацитета бяха показани и по време на още две огромни есенни туристически тържища - Romanian Tourism Fair в Букурещ и World Travel Market в Лондон.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР