За първи път във Варна ще се проведе изданието TEDxPrimorskiPark,

...
За първи път във Варна ще се проведе изданието TEDxPrimorskiPark,
Коментари Харесай

За първи път: Най-новото издание на световноизвестния формат TEDx е тази неделя във Варна


За първи път във Варна ще се организира изданието TEDxPrimorskiPark, под шапката на световноизвестният формат TEDx. Събитието ще се състои на 25 ноември в емблематичната за града постройка - Драматичен спектакъл “Стоян Бъчваров ”.

Събитието е неповторимо и се разграничава от предходни издания на формата в града, с помощта на специфичните си гост-лектори и цялостното преживяване на аудиторията през целия ден, което екипът е подготвил.

Първият преподавател ще бъде международно познатият преподавател от огромната сцена на TED - Саймън Анхолт, който е основател на първата електронна страна. Многоуважаваният публицист Людмил Станев ще показа своята история за граматиката на фантазията. А едни от най-изявените сладкари - Екзархов ще придвижи аудиторията в едно преживяване на техно-емоционалните десерти. Любимата ни актриса Мартина Вачкова също е част от гостите и ще показа мотивираща история за най-важната роля в живота. Михаил Заимов ще разкрие тайните на морето, а доктор Константин Герганов ще предизвика аудиторията с разкази  за войната и какво в действителност тя убива. Лектори, измежду които Александър Кръстев, Радослава Ненова, Димитрина Докимова, Стратимир Георгиев, Даниел Монтилио и Марин Железов, ще споделят истории и тяхната мощ като основатели, иноватори и носещи смяна.

 

TEDx е организация с нестопанска цел, отдадена на концепциите, които заслужават да бъдат споделени. Началото й е сложено през 1984г. под формата на конференция, която събира хора от три сфери: технология, развлечение, дизайн. Обхватът й се уголемява от ден на ден с помощта на жаждата за познания. TEDxPrimorskiPark е локално събитие, чиято цел е да сплотява хората да споделят хрумвания и да преоткриват неповторимите благоприятни условия и провокации в живота.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР