За първи път в историята си Народният театър "Иван Вазов"

...
За първи път в историята си Народният театър "Иван Вазов"
Коментари Харесай

Народният театър със спектакли и през август

За първи път в историята си Народният спектакъл "Иван Вазов " остава отворен и през август. В месеца, когато обичайно театрите са в лятна отпуска, академичната натрупа ще играе в 19 от дните.

12 хитови заглавия от репертоара на Народния спектакъл чакат феновете на четирите подиуми - Голяма, Камерна, "Апостол Карамитев " и "Зад театъра ", с цел да поддържат жив духа на театъра преди плануваното мощно премиерно начало на новия есенен сезон.

Актьори четат Яворов в Народния спектакъл

За нас е доста значимо да не прекъсва връзката сред нашите представления, сред актьорите и феновете ни, сподели пред БНР шефът на Народния спектакъл Мариус Донкин: "Ние си изкарахме нашата отпуска, полагаемата, която беше по време на карантината и в този момент към този момент нямаме метод, по който да можем да излизаме в отпуск "

Директорът на Народния спектакъл показа, че има фантазия да направи репертоар и за дребните фенове. "Иска ми се посланията, които ще има в тези спектакли, които ще създадем или в тези срещи, които ще създадем с нашите дребни или по-малки фенове, тези представления да бъдат забавни както за тях, по този начин и за родителите им. И при нас сега сме взели една концепция - да стартираме срещата с нашите дребни фенове, говорейки за българските национални приказки, четейки български национални приказки, взаимно дискутирайки върху поговорките и върху българските национални приказки ", акцентира Мариус Донкин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР