За първи път в историята на Като две капки вода“

...
За първи път в историята на Като две капки вода“
Коментари Харесай

Девет участници в новия сезон на „Като две капки вода“

За първи път в историята на „ Като две капки вода “ шоуто ще показа 9 участници в идния нов сезон. Двама от тях станаха ясни след онлайн гласоподаване на феновете. На 24 февруари, когато ще бъде даден стартът на осмия сезон, артистът Антоан Петров и вокалният възпитател Георги Симеонов ще се качат на грандиозната музикална сцена дружно със седем изявени български звезди.

„ Не съм очаквал, че феновете ще са толкоз дейни в гласуването. Разликата сред Петров и Симеонов беше под един % - това беше и повода за дълги диалози с екипа през миналата нощ и взетото решение да включим и двамата “, разгласи продуцентът Магърдич Халваджиян в студиото на „ На кафе “.



Освен Антоан и Георги, за присъединяване в обичаното шоу за преобразявания се бореше още и актрисата Деница Кючукова. В продължение на една седмица феновете на NOVA имаха опцията да гласоподават за тримата кандидати.



„ Около 1600 души бяха участниците в онлайн кастинга – преценихме, че към една трета от тях имат нужен капацитет, а по-късно избрахме тези, които действително биха издържали. Най-важното беше да открием човек, който ще прави същинско шоу. Това, което отличава финалистите е, че не се тормозят - извънредно значимо качество, имайки поради, че ще застанат до седем известни лица “, добави Халваджиян.

На 24 февруари двамата любимци на феновете ще стъпят за първи път на сцената на „ Като две капки вода “ в компанията на някои от най-популярните и обичани актьори, с цел да слагат начало на впечатляващи преобразявания и вълнуващи провокации.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР