За първи път в историята на Игри на волята: България“

...
За първи път в историята на Игри на волята: България“
Коментари Харесай

Пълен резил в Игри на волята, участник удари дъното безсрамно

 За първи път в историята на " Игри на волята: България “ борба остана без победител. Снощи в капитанския дуел сред Валентин и Елизабет се включиха Борис и Неделчо като техни помощници. Заради опит за машинация от страна на Борис по време на играта, първото място на Приключенците бе отнето. 

В борбата двамата помощници трябваше да запомнят комбинации от разнообразни изображения  и да ги споделят на двамата капитани. Оказа се, че камерите безпогрешно са уловили, по какъв начин Борис си записва подсказки благодарение на дребен камък върху кулата от дърво, на която бе качен. В разпоредбите на играта категорично бе упоменато, че участниците могат да употребяват единствено и само паметта си.  

Въпреки че Валентин и Борис съумяха да отворят всички плочки преди Елизабет и Неделчо, измамата им бе изобличена и успеха служебно анулирана. Тъй като въпреки всичко капитанът Валентин е играл почтено, други санкции за Приключенците на последваха.

Някои от мненията във Facebook:

- Неделчо използваше пръстите си, с цел да запомня, за това като слезе продължаваше да си държи пръстите в такава позиция. Пуснете си отново предаването, Неделчо си беше поставил пръстите върху дъската в избрана позиция, тъй че да запомня, само че не дълбаеше по дъската. А тов
- Борис трябваше да изпъден за нечестната борба. Този човек се появи в целия си " искра ". Удари дъното при борбата с плуването и не се спря. Сега към този момент копае под дъното. И това е правист и нотариус!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР