За първи път в историята кориците на британското и американското

...
За първи път в историята кориците на британското и американското
Коментари Харесай

Адел: Това, което другите преживяха през пандемията, аз изпитах през развода си

За първи път в историята кориците на английското и американското издание на стилната библия Vogue осъмнаха с една и съща звезда на двете корици. Адел изгря на първа страница на английския Vogue в портрет с жълта рокля, с буйни коси и емблематичната й трагична очна линия. Американският пък заложи на фотография в цялостен растеж с бухнала зелена рокля. Кадърът е дело на английския фотограф Aласдир Макелън, който е снимал певицата и в обложката за новия й албум!
    View this post on Instagram           
Публикация, споделена от Adele (@adele)

Да, тъкмо по този начин – преди няколко дни Адел разгласява 20-секундно черно-бяло клипче в обществените мрежи, с което анонсира, че на 15 октомври ще излезе Easy On Me, a в коментар към него формалният профил на MTV в Инстаграм написа „ Ти поправи Инстаграм “, защото обявата пристигна тъкмо след огромния срив на обществените мрежи.
    View this post on Instagram           
Публикация, споделена от Adele (@adele)

Адел обаче раздруса освен интернет пространството, само че и света отвън него, откакто претърпя голяма физическа промяна и смъкна 45 кг. „ Тялото ми е било тематика на мнения през цялата ми кариера, не е единствено в този момент. Разбирам за какво за доста хора отслабването ми е шокиращо. Разбирам и за какво някои хора, изключително дами, са афектирани от това. Защото образно представях доста дами. Но вътрешно аз съм безусловно същата както преди ", споделя Адел и добавя, че най-неприятното от ситуцията е да чува по какъв начин други дами разискват тялото й. „ Чувала съм най-бруталните мнения за тялото си от други дами. Бях доста разочарована от това. Нарани възприятията ми “.
    View this post on Instagram           
Публикация, споделена от Adele (@adele)

Споделя и че това, което са претърпели приятелите й по време на пандемията от ковид, тя е изпитала по време на развода си година по-рано. Тя бе омъжена за изпълнителния шеф на организация с благотворителна цел Саймън Конецки в продължение на две години. Те имат деветгодишен наследник Анджело. „ Всеки трябваше да се изправи против доста от своите демони, защото имаха толкоз доста време, в което няма какво да вършат. Разсейвайте тези демони “, добавя певицата.

Продължава на идната страница... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР