За първи път в Бургас, от учебната година 2020-2021 се

...
За първи път в Бургас, от учебната година 2020-2021 се
Коментари Харесай

За първи път в Бургас ще се въведе специалност Брокер недвижими имоти

За първи път в Бургас, от образователната година 2020-2021 се вкарва компетентност " Брокер недвижими парцели ". Това заяви Даниела Симеонова, шеф на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия (ПГСАГ) " Кольо Фичето ", съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Бургас. Новата компетентност ще се учи в това образователно заведение, в една паралелка, с британски език.
" Създаването на специалността се постанова поради високите условия на пазара и дългогодишното гледище на Националното съдружие на организациите за недвижими парцели брокерската специалност да бъде изучавана в учебно заведение, а практикуващите я експерти да имат нужното обучение. ПГСАГ " Кольо Фичето " сътвори особено видео, в което експерти описват какво работи брокерът, какво би трябвало да знае той, какво се учи в специалността и перспективна ли е специалността като условия на труд и заплащане. Видеото е направено със съдействието на госпожа Румяна Георгиева, притежател на организация за недвижими парцели и член на Управителния съвет на Национално съдружие " Недвижими парцели ", преподаватели и възпитаници от гимназията. Надяваме се, че видеото ще бъде от изгода на седмокласниците и техните родители. Видеото към този момент е качено в уеб страницата и канала на гимназията в Youtube ", съобщи шефът.
Специалността " Брокер " е с банкет след седми клас, с петгодишен курс на образование. Балообразуването е от удвоените оценки по български език и математика.
" Застъпени са доста професионални предмети, свързани със строителството - градоустройство, оценка на парцели, стопанска система, счетоводство на предприятието, както и предмети, свързани с търговията и логиката на психиката в търговията - връзка и бизнес етикет, предприемачество, електронна търговия, право, маркетинг. Практиките ще се организират във водещи брокерски компании ", уточни още шефът на образователното заведение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР