"За първи път сме свидетели на сблъсък в кухнята на

...
"За първи път сме свидетели на сблъсък в кухнята на
Коментари Харесай

Осман Октай: За първи път сме свидетели на сблъсък в кухнята

"За първи път сме очевидци на конфликт в кухнята на така наречен престъпен преход. В политико-олигархичния модел се случва вътрешен конфликт и за първи път стартират да излизат достоверни "кирливи ризи " за тези взаимоотношения, за които се говореше в цялото общество, само че нямаше свидетелски доказателства по какъв начин се правят тези корупционни мероприятия през този престъпен преход. Това сподели пред БНР политическият анализатор и някогашен зам.-председател на Движение за права и свободи Осман Октай, дълги години в предишното апетитен за дясната ръка на Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от.

В предаването "12+3 " анализаторът конструира теза, че за първи път някой сбърка в този конфликт, за първи път някой от участниците в този престъпен и лобистки развой прави разкрития:

"През целия престъпен преход имаше главно две групировки ВИС и СИК. Периодично имаше конфликти и някой надделяваше - даже имаше трупове по софийските улици. Сега, след управлението на прокуратурата посредством Висш съдебен съвет и на КПКОНПИ, на медии - всичко това допуска преструктуриране на политико-олигархичния модел, който се готви да детронира днешните ръководещи, изкарвайки в този конфликт такива скандални взаимоотношения, като тези с Божков ". По думите на Октай Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от не е инцидентен човек и е "много огромна лъжица за обстановката ". Той е обслужван от целия политико-олигархичен и административен хайлайф през годините: "Затова сега доста хора мълчат и заобикалят този конфликт сред Божков и кликата към Борисов ".

Анализаторът уточни, че преструктурирането на властта към този момент е допустимо, тъй като тези, които го готвеха, към този момент имат задоволително запас, след предварителното влизане на Сотир Цацаров  Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си обучение приключва в в КПКОНПИ и на Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във в прокуратурата. С дейностите си прокуратурата също взе участие в това политика-олигархично преструктуриране: "Не инцидентно офанзивата е ориентирана против най-слабото звено към Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, което е финансовият министър Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва. Той е портфейлът на Борисов ".

Според Октай Божков към този момент е съумял да разклати властта и се виждат знаци. Той счита, че страната не е тръгнала против предприемача, тъй като той е "стъпил изкривено ", а тъй като бизнесът му се е увеличен доста и носи милиарди доходи, по тази причина "други акули желаят да го лапнат този бизнес ".

"Свърши времето, когато Божков можеше да се договаря, след всички разкрити от него неща той поименно към този момент демонстрира схемата за заплащанията към властта ", съобщи той.

Осман Октай предвижда, че идната стъпка на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от към този момент ще са съответни данни - звукозаписи или видеокадри.

"За да се измъкне от тази обстановка, Борисов ще тръгне на предварителни избори, с цел да избавя каквото може ", безапелационен беше анализаторът.

Цветомир Найденов разкри, че Васил Божков държал сакове с евро в офиса си
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР