За първи път решиха да говорят болката, мъката, скръбта и

...
За първи път решиха да говорят болката, мъката, скръбта и
Коментари Харесай

Почернената майка на убития полицай с разтърсваща изповед

За първи път взеха решение да приказват болката, тъгата, скръбта и упованието си за правораздаване си майката и сестрата на свиреп убития от командоса Ангел Желязков служител на реда Добромир Лазаров. Лиляна Моллова и Весела Ноева се довериха на Блиц, с цел да споделят ужасяващи обстоятелства към загубата на скъпия си наследник и брат.

" Аз не пребивавам, аз живея ", проплака почернената майка.

" Брат ми е погубен по изключително нечовечен и професионален метод. Запознах се с делото и с протоколите както и фотосите от аутопсията. Колкото и да ми бе мъчно, видях натрупа на брат си. Ръцете до лактите му са нарязани, на врата има входно- изходна рана от ножа, което за мен значи, че задачата на Желязков е била артерията на шията. Раните в гръдния панер не са безредни, като при самозащита. Направени са тъкмо и методично от ляво под върша линия, даже с съвсем идентични дистанции. Четири пъти го е наръгал, като последната е с вътрешно завъртане към сърцето и целия дроб.

Целта е била ликвидиране, не самозащита. А Люба Алексова е могла са предотврати това, само че нищо не е направила. Предполагам, че е било наслаждение да гледа по какъв начин двама мъже се избиват за нея. Що за цинизъм? Как спи тази жена, по какъв начин? ", не стопира да задава въпроси сестрата на жертвата-Весела Ноева.

Майката, която е непрежалима в тъгата за сина си, прочете част от писмото, което е написала до ген. Явор Матеев-началника на обвинявания в убийството командос Ангел Желязков. Възрастната жена е възмутена, тъй като в деня на погребението на Добромир, сътрудници на Желязков приветстваха във Военен съд Пловдив освобождването му от ареста.

Фаталната Люба Алексова е почнала работа в районно управление (на МВР) Карлово като разслезващ служител на реда. Там пламнала любовта й с служителя на реда от Сопот Добромир Лазаров. Казала му е, че е прекъснала дългогодишната си и проблематична връзка с Ангел Желязков-командос в 68 бригада в Пловдив, който я биел и тероризирал, тъй като бил експлозивен, дразнел се, че нямали деца. Оплаквала се е неведнъж на Лазаров. Според сестрата на жертвата, младата жена е насъсквала един против различен двамата мъже.

Във съдбовната вечер на 21 май предходната година Люба е повикала Добромир Лазаров в Пловдив. Няколко чака били двамата, след това се обадил Ангел Желязков, който настоял тя да отиде да го вземе от прилежащо село. После двамата се срещнали с Добромир и там се е разиграла съдбовната сцена. Разследването сочи, че Желязков е слязъл от колата и е тръгнал против противника си воъръжен със специфичен военен нож. Полицаят е бил невъоръжен, с голи ръце. Умира от раните си.

Днес съдбовната Люба и кървавия Желязков към този момент не са двойка, само че в гроба вечно остана 44-годишният Добромир, за който в Сопот близки, другари и сътрудници не стопират да скърбят. На 21 февруари почернените майка и сестра ще носят помен 9 месеца от гибелта на индивида, който е обичал и е желал да бъде благополучен. БЛИЦ разгласява това видео в Деня на влюбените-в памет на Добромир и на всички жертви на любовта.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР