За първи път от години Глория реши да повдигне завесата

...
За първи път от години Глория реши да повдигне завесата
Коментари Харесай

Вижте гаджето на Глория

За първи път от години Глория реши да повдигне завесата над персоналния си живот и да покаже кой е тайнственият мъж, завладял сърцето й. Чалга дивата показа фотография с господина от почивката им във Виена, а под нея заваляха пожелания постоянно да са толкоз влюбени. "Страхотни сте! Много ви се веселя. Бъдете щастливи и безпределно влюбени ", "Този по какъв начин ти отива ", "Страхотна двойка " са единствено част от мненията.



Дъщерята на певицата - Симона Загорова пък остана безмълвна, само че утвърди избора на майка си с три сърца, давайки ясно да се разбере, че мъжът до изпълнителката не е инцидентен почитател, зърнал я на разходка и изискал да се снима с нея.
Глория и очевидно по-младото й гадже са минали през доста тежка рецесия през последните месеци. Опитват се да оправят връзките си с доста пътувания в разнообразни страни.

Наскоро бяха на Малдивите, преди този момент в Гърция, където певицата има вила. Сега са решили да се разходя из Виена. Явно нещата сред двамата са съществени, тъй като за първи път след края на връзката й с Илия Загоров примата на попфолка показва непосредственост с мъж. Повече от 14 години Глория ревностно криеше персоналния си живот, само че през днешния ден всичките й почитатели са безапелационни, че е наподобява доста щастлива с мачото до себе си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР