За първи път Марк Хамил изиграва Люк Скайуокър в Междузвездни

...
За първи път Марк Хамил изиграва Люк Скайуокър в Междузвездни
Коментари Харесай

Марк Хамил като Люк Скайуокър - ще го видим ли отново в ролята на джедая от “Междузвездни войни”

За първи път Марк Хамил изиграва Люк Скайуокър в " Междузвездни войни: Епизод IV - Нова вяра " от 1977 година, а за финален - в сериала The Mandalorian на Disney+. Ролята на великия джедай е евентуално най-известната в цялата кариера на Марк Хамил, който продължава на драго сърце да приказва за " Междузвездни войни ", изключително в Twitter, където постоянно дава отговор на въпроси по отношение на филмите.

Въпреки че артистът е от тима " в никакъв случай не казвай в никакъв случай ", е безапелационен, че е време да пенсионира светлинния си меч и надали повече ще го забележим в ролята на Люк Скайуокър.

В изявление за CBS Sunday Morning 71-годишният Марк Хамил изяснява, че е признателен за цялото благополучие, което героят му е донесъл на почитателите. Той обаче споделя още, че в никакъв случай не е имал за цел да се трансформира в икона, а просто е желал да работи.

" Искам да кажа, че истината е, че в никакъв случай не съм очаквал да бъда запомнен с нещо. Просто желаех да си изкарвам прехраната, като върша това, което ми харесва. И си помислих: " Е, можеше да е и по-лошо. Можех да бъда прочут като най-хубавия артист, който в миналото е играл Адолф Хитлер, разбирате ли? " Поне Люк е удивителен човек ", споделя артистът.

Той добавя също, че не вижда причина още веднъж да влиза в ролята на Люк Скайуокър, защото има толкоз доста други истории от вселената на " Междузвездни войни " за описване. За тях Люк просто не е необходим. По думите на Марк Хамил той е имал своето време, което му е било изцяло задоволително.

Актьорът може и да е завършил в облика на джедай, само че не и с актьорството. Най-новият филм, в който взе участие, е озаглавен The Machine и си партнира с Бърт Крайшер.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР