За първи път Lidl посреща японската кулинарна традиция във всичките

...
За първи път Lidl посреща японската кулинарна традиция във всичките
Коментари Харесай

Над 40 вдъхновени от Япония продукта завладяват рафтовете в Lidl

За първи път Lidl посреща японската кулинарна традиция във всичките си 127 магазина. Над 40 азиатски продукта от страната на изгряващото слънце ще бъдат налични за клиентите на веригата от 4 до 10 март в цялата страна.

Любителите на суши ще имат опция да открият всичко належащо за приготвянето на едно от най-популярните японски ястия - от ориз за суши до нори водорасли, джинджифил за суши, японски соев сос и уасаби паста.

Вкусът на Япония идва също с рамен чорба, нудли удон, гьоза и веган салата Уакаме. От напитките клиентите на веригата могат да опитат японско уиски и оризова напитка с матча. Спокойствие в забързаното всекидневие Японската седмица в Lidl ще внесе с многообразие от чайове в японски жанр и джинджифилови сладки с шансове.
Тематичните седмици на веригата са част от концепцията за мъдро извършване на покупки на Lidl, като оферират същинско гастрономично странствуване по света, без клиентите да напущат дома си. Разнообразието от кулинарни изкушения, които Lidl дава, са опция всеки да се потопи в културата и обичаите на разнообразни страни и да се допре до тяхната кухня и присъщи усети.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР