За първи път испанци или латиноамериканци са посочени като една

...
За първи път испанци или латиноамериканци са посочени като една
Коментари Харесай

Преброяването ще предложи за първи път испанци или латиноамериканци и расови категории от Близкия изток или Северна Африка

За първи път испанци или латиноамериканци са посочени като една расова/етническа категория и хората от Близкия изток или Северноафриканският генезис ще има свое лично квадратче за отметка според новите стандарти за раса и етническа принадлежност, признати от администрацията на Байдън.

Досега латиноамериканците имаха въпрос от две елементи за своята еднаквост: Бяха запитани дали са испанци или латиноамериканци и по-късно бяха помолени да изберат раса от бели, черни, американски индианци или някаква друга раса.

Промяната към този момент употребява един въпрос за раса и етническа принадлежност и разрешава на хората да ревизират толкоз, колкото се отнасят за тяхната идентичност. Всяка категория има подкатегории с образци, които може да се ползват, и място за тези, които може да не са изброени.

Добавянето на идентификатор за Близкия изток или Северна Африка, или MENA, ще разреши на към 7 милиона да 8 милиона души към този момент не би трябвало да се и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР