За първи път, хора извън формата ще могат да изпробват

...
За първи път, хора извън формата ще могат да изпробват
Коментари Харесай

Арената за дуели във „Фермата” оживява в Южния парк на 30 юни

За първи път, хора отвън формата ще могат да тестват достоверни игри от телевизионното шоу един до друг с участници от трите сезона

Седмици преди старта на новия трогателен сезон на „ Фермата ”, шоуто ще оживее пред почитателите в границите на фестивала One Love Tour, който стартира на 30 юни в Южен парк, в София и ще продължи в още няколко града. Арената за дуели от паметното шоу ще бъде най-голямата атракция в програмата му, като в столицата ще е с най-богат атрибут и многообразие от игри. За първи път хора отвън „ Фермата ” ще имат опцията да тестват онлайн достоверните борби за елиминация и имунитет и ще се допрян до магията на телевизионния формат. На голяма повърхност, в Южния парк  феновете на „ Фермата ” освен ще покажат своите умения за рязане на греди с трион, сцепване на трупи с секира и нареждане на колелото на „ Фермата ”, само че ще имат опция да премерят силите си с емблематични участници от трите сезона на шоуто. Специални посетители на Арената от трети сезон ще бъдат: Горския от Самоков Станислав, Ласкин и македонката Диана Миличевич, Силвия и Юлия от втори, както и Симеон Найденов, майора Веселин Василев, Моника Мънкова и Мария Уайт от първото му издание. Стрелба с лък, стреляне по кофички с прашка, фермерска везна, фермерско жито, „ познай ограниченията ” са част от надпреварите, в които всеки ще може да се впусне на Арената изцяло гратис от 10 ч. сутринта до вечерта на 30 юни. Водещи на игрите ще бъдат бай Георги, стопанинът на „ Фермата ” 1 и Димитър Господинов, прочут като Митко - служителя на реда.

Екшънът към вълнуващите фермерски дуели напълно няма да е единствената атракция на българо-македонското турне One Love Tour 2018. Специално внимание ще бъде обърнато на българските обичаи на алеята на занаятите, като целодневно ще бъдат проведени и разнообразни интензивности за деца и възрастни, спорт, викторини, кулинарни презентации, мобилни питейни заведения и заведения за хранене и други Във всеки град, празникът ще бъде закриван с музикален концерт с гост-изпълнители като Ъпсурт, Павел и Венци Венц, Деси Добрева, Гери-Никол, Криско, Сладкаристика, Графа, Next Time и доста други.

Голямата българска звезда Васил Найденов ще закрие 12-часовия фестивал в София на 30 юни в Южния парк.

София – 30 юни

Банско на 21 юли,

Варна на 28 юли,

Струмица на 11 август,

Кавадарци на 7 септември,

Русе – 8 септември

5 октомври - Стара Загора
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР