За първи път дете от България получава официална покана за

...
За първи път дете от България получава официална покана за
Коментари Харесай

Българче получи покана за проби в Милан

За първи път дете от България получава публична покана за проби от италианския футболен гранд " Милан " /AC Milan/. 

Мерт Дурмуш е участник в две издания на Milan Academy Junior Camp Bulgaria. Новината, че 14-годишният гений от Ловеч е поканен на проби в Milan, съобщи Ивайло Рачев, който основава плана Milan Academy Junior Camp в България и работи за неговото развиване и разпространение от 2011 година.

Момчето е видяно от Рачев и италианските треньори още по време на присъединяване му на лагера в Дряново през 2017 година. Миналото лято, по време на кампа в Несебър и най-много при започване на тази година, когато взе участие в едноседмична Experience стратегия в Милано, Мерт още веднъж показва своите безспорни качества. И резултатът не закъснява.

В края на  май Мерт и неговите родители ще заминат за една седмица в Милано, където детето ще бъде на проби, откакто премине медицински проби.

На базата Висмара – домът на детско-юношеските гарнитури на росонерите, Мерт ще тренира наедно със своите връстници от гранда AC Milan. Това няма да е първото посещаване на Мерт във Футболният център на ДЮШ на AC Milan - Висмара. След лагера в Дряново, той бе измежду определените да вземат участие на Milan Academy Junior Camp Day, който обичайно се организира на Висмара и на който са събрани най-хубавите деца, взели участие в Milan Academy Junior Camp от целия свят.

Пожелаваме триумф на Мерт и ще чакаме положителни вести от Милано, а планът Milan Academy Junior Camp Bulgaria продължава да се развива, да открива и да оказва помощ на надарени деца.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР