За Овните периодът е идеален за развитие, а Телците ще

...
За Овните периодът е идеален за развитие, а Телците ще
Коментари Харесай

Виж своя седмичен хороскоп


За Овните интервалът е съвършен за развиване, а Телците ще показват сериозна интензивност. При Близнаците „ комплектът нервиблагополучие ” е ясно осезаем.

При Раците, както и при Лъвовете, опциите за удовлетворителна реализация са чудесно изразени, а за Девите интензивността ще е олицетворение на триумфа. Везните записват парични и административни триумфи, а при Скорпионите нараства обществената резистентност. Стрелците жънат триумфи, а проблемите при  Козирозите осезателно понижават. Водолеите да покачат вниманието, а Рибите да не понижават темпото. 

Седмичен хороскоп ОВЕН

Успешен стадий

Денят е подобаващ за начало на каузи, бизнес и занимания, които сте обмислили добре. Представителите на Овен следва съществено да се активизират за реализацията на задачите си, и да работят с удвоена сила. Периодът ще е блестящо плодотворен за задачите ви. В бизнеса и професионалната реализация ще достигнете забележителен триумф. Такъв  в действителност ще осъществите във всички посоки на интензивността си. Петък  носи триумф и мощен шанс. Уикендът е слаб за делова активност. Делниците ще са сполучливи, само че и извънредно нервни за мнозина.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Изразителна интензивност

Ще се наложи да предприемете стъпки в посока смяна на досегашния курс. Активността на Телците в деловите среди и в сферите, които дават благоприятни условия за облаги ще е изразителна през интервала, което на сегашния стадий очевидно ще е задоволително, с цел да удовлетворите материалните си потребности. Сполуката ще се дължи на партньорства, съдружия и административна поддръжка. В петък действате устойчиво и сполучливо. Уикендът е по-нестабилен. Делниците се разпростират наред. Повече напрежение в сряда и четвъртък.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Нерви, само че благоденствие

С забавни занимания ще запълните деня си. С Целеустремени за реализацията на задачите си, Близнаците ще работят уверено, като за част от представителите на знака е очевидно, че надали ще им е непознато да показват привързаността си към агресивността. Последната обаче не носи облаги. На такива биха зарадвали тези от зодията, които твърдо са решили да водят договаряния по интересуващи ги цели. Най- тежкият и под напрежение ден се оказва понеделник. Другите – въпреки нервни, са благополучни.

Седмичен хороскоп РАК

Подчертани благоприятни условия за триумф

Желаете нещо доста мощно, мечтаете, а фантазията ви все се изплъзва. Предимството на Раците е особено през идното седемдневие. Дефиницията е годна в персонален и настоятелен проект, като за реализацията на практическите си цели несъмнено следва да сте по-значително раздвижени в съответните сфери. Сполуката в публичните среди и при реализиране на финансови цели ще е изразителна. Като изключим мощно нервните понеделник и вторник, другите делници и почивните дни са изцяло благополучни.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Много добър интервал

Изключително удобен и потребен интервал за реализация на персоналните цели. Трябва да се добави, че и шансът ви за реализиране на настоятелен планове посредством административна поддръжка по никакъв начин не е слаб. Сега е време за подсилване и стабилизация в битов проект и в бизнеса. Необходимостта от ярка интензивност е заложена като кардинално условие към всички. Петък носи шанс и надеждност. Всички последващи дни ще са задоволително напрегнати. Внимавайте!

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Активността е задача номер едно

Добрите външни благоприятни условия, които интервалът дава на Девите, ще бъдат напълно оползотворени от родените в знака единствено при съществуването на изразителна интензивност. Осезателна доверчивост се долавя в опитите на някои да надхитрят ориста. Няма да се получи, и по тази причина просто не си губете времето. Напрегнат, само че сполучлив ще е петък. Уикендът е много нервозен и тежък. Много напрегнати, въпреки и със удача, се оказват и идващите делници от интервала.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Финансов и административен триумф

При вас не може да се приказва за по-особено развиване през седмицата, само че е реалност, че мнозина ще работят сполучливо по задачите си посредством поддръжката на мощна административна единица. Реализацията на финансови цели и решаването на въпроси зависещи от публичните ви благоприятни условия, са тематики, върху които коментарът просто е непотребен. Владейте страстите! Силно напрегнати са уикендът и понеделник. Проблеми има и през останалите, само че са отстраними.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Социалната ви резистентност нараства

Предстоящото седемдневие е изключително продуктивна в настоятелен аспект. Уеднаквени са опциите на тези, които имат намерение да сменят работата си, да се трансферират на по-високоплатено място, или просто след дълга безработица да стартират работа. Периодът е мощен за парични облаги, за осъществяване на покупко-продажби, договаряния, и за сполучливо полагане на изпити. Пазете се от измами. Трудите дни са неделя и понеделник. Останалите са напрегнати, само че сполучливи.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Личен, настоятелен, финансов триумф

Новият седмичен интервал несъмнено може да се назова безоблачен за Стрелците, тъй като разкрива доста положителни благоприятни условия за реализация на персонални, настоятелен или финансови цели. Околните условия не са изключително удобни, тъй като са много нестабилни и изпълнени с двуличие, само че разчитайте на личните си благоприятни условия. Петък е под напрежение, само че не е неприятен. Събота е сполучлива, а неделя и понеделник ще са сложни. През идващите дни въздействието е смесено.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Проблемите осезателно понижават

Все още има останало напрежение от последните две седмици, а и не малко неодобрение у Козирозите от близките, само че налягането понижава, а идното седемдневие свети с чдесни благоприятни условия за финансова реализация в службата и бизнеса, за удача посредством администрация и в публичните среди. Петък е превъзходен. Събота е напрегната, а неделя е добра. През делниците действайте деликатно. Предоставят положителни благоприятни условия, само че ще са доста напрегнати.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Периодът е добър, само че внимавайте

Този седмичен интервал може да се дефинира като позитивен за реализацията ви. Ще действате мощно и конкурентно, само че владейте страстите си. Периодът е превъзходен за реализация на цели, за които сте решили, че е настъпило времето за съответни каузи. доста експресивен ще е триумфът ви в публичните среди, без дя се подценява постигнатото и в други сфери. По принцип обаче, дните от интервала ще са доста напрегнати. Избягвайте кавгите и се владейте.

Седмичен хороскоп РИБИ 

Поддържайте високо движение

Настроението на мнозина от Рибите ще е по-негативно през интервала заради множеството злословия, които ще чуят за себе си. Тези неприятни обстановки надали ще подтиснат силата ви за реализация на деловите задания, която през тези дни ще е блестящо положителна и ще образува осезателно триумфа ви. повече напрежение се обрисува в петък и изключително в понеделник. Останалите дни ще ви радват със удача, само че не трябва да намалявате темпа на деловата си изява.

 

За дамата

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР