За отлично изпълнение на служебните задължения при оказване на методическа

...
За отлично изпълнение на служебните задължения при оказване на методическа
Коментари Харесай

Наградиха варненски прокурор с високо отличие


За чудесно осъществяване на служебните отговорности при оказване на методическа и организационна помощ на прокурори от окръжните прокуратури във Варна и Добрич прокурор Вилен Мичев от Апелативната прокуратура във Варна е награден с отличие " Служебна признателност “ със заповед на основния прокурор. Отличието е по предложение на административния началник на Апелативната прокуратура във Варна Владимир Чавдаров, който връчи през днешния ден грамотата пред целия колектив.

Като контролен прокурор от Апелативната прокуратура във Варна прокурор Мичев е дал персонален образец за чудесно осъществяване на служебните си отговорности по съответно произвеждане. Става дума за изплувалите 150 пакета с близо 170 кг кокаин край Шабла на 9 април 2019 година, за още 16 пакета  с близо 18 кг кокаин, открит сред залива " Болата “ и курорта Русалка на 16 април 2019 година,  и за други 25,460 кг кокаин, открит в морето край Слънчев ден на 11 април 2019 година Контрабандата на високорисковия опиат е била в изключително огромни размери и е представлявала изключително тежък случай. Такива пакети с кокаин по същото време за открити и край румънските крайбрежия.

Досъдебните производства са били обединени и е бил регистриран проблем в Евроджъст. Последвал трансфер на наказателното произвеждане до способените румънски управляващи във връзка интернационално следствие на трафик на наркотични субстанции от еднакъв тип и със сходна опаковка като  част от една и съща пратка.

Благодарение на взаимните старания на способените органи на Румъния, Сърбия, България, Испания и Украйна, координирани от националните бюра на Евроджъст, е била разкрита проведена незаконна група, която работила на територията на Испания, Бразилия, Сърбия, България и Съединени американски щати за трафик на 3 тона кокаин от Бразилия към Румъния. 17 души от разнообразни националности към този момент са предадени на съд.  
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР