За около месец мобилната версия на Fortnite: Battle Royale е

...
За около месец мобилната версия на Fortnite: Battle Royale е
Коментари Харесай

Мобилната версия на Fortnite: Battle Royale вече е изкарала 15 млн.долара

За към месец мобилната версия на Fortnite: Battle Royale е донесла на Epic Games над 15 милиона $ от микротранзакции, твърди маркетинговата компания Sensor Tower.

Безплатната онлайн игра е била свалена над 11 милиона пъти и сега е преди всичко в Apple App Store.

След лимитирана с предложения премиера в средата на март, Epic най-накрая пусна своя шутър за iOS за всички консуматори от тази седмица. В момента, в който се случи това, Sensor Tower регистрира троен скок на дневните доходи по отношение на предната седмица. Само в понеделник, първият ден на свободен достъп, играчите са похарчили 1.8 милиона $, до момента в който по време на интервала с предложения приблизително са се харчили 620 000 $ дневно.

По този метод приходите на Fortnite надминават скоростта, с която топ заглавията на 2017 година Candy Crush Saga и Clash of Clans натрупат пари. По-интересното е, че шутърът е разполагаем единствено за iOS устройства; когато стане наличен и за Android, Sensor Tower предвижда двойно нарастване на броя на играчите.

„Резкият скок в приходите се дължи на навлизането на нови играчи в мобилната екосистема, само че то стана на фона на към този момент регистрирано устойчиво покачване в приходите. Всичко това е вследствие на сполучливите опити на Epic Games с монетизацията на играта и въвеждането на така наречен стартови пакети“, разяснява Sensor Tower.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР