За ограничаване на пътно-транспортните произшествия по време на абитуриентските балове

...
За ограничаване на пътно-транспортните произшествия по време на абитуриентските балове
Коментари Харесай

Полицаи от РУ - Червен бряг и служители от „Пътна полииця“ – Плевен се срещнаха с абитуриенти от община Червен бряг

За ограничение на пътно-транспортните катастрофи по време на абитуриентските балове през 2024 година в Ритуалната зала на Община Червен бряг беше извършено образование с над 70 зрелостници от четири учебни заведения в града. Чрез шефовете на учебни заведения бяха поканени всички абитуриентиот СУ “Д-р Петър Берон “, ТГ “Васил Априлов “, ПГМЕТ “Девети май “ и ПГХТ “Юрий Гагарин “.

Гл.инспектор Даниел Дойчев - шеф на бранш „ Пътна полиция “ и контрольор Георги Ралчев – от бранш „ Пътна полиция “ при ОДМВР - Плевен и чиновници на РУ-Червен бряг – контрольор детска педагогическа стая Ивайло Цанов и контрольор Петьо Петров, дадоха на практика рекомендации и препоръки за държанието на младежите по време на абитуриентските балове. Акцент бе рисковото ръководство на МПС и недопускане нарушавания наПравилника за придвижване по пътищата.

На 12-токласниците бе показан филм по автентичен случай за транспортна акцидент. Основното обръщение беше за понижаване на жертвите при тежки пътнотранспортни катастрофи по пътищата на Европа и страната ни. Внимание беше отделено и на младите водачи, шофирането под въздействието и след приложимост на опиати и алкохол, както и спазването на скоростните режими.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР