За обща декларация, с която да поискатслужебният кабинет да внесе

...
За обща декларация, с която да поискатслужебният кабинет да внесе
Коментари Харесай

„Продължаваме промяната” и „Възраждане” седнаха на една маса

За обща декларация, с която да поискатслужебният кабинет да внесе нов бюджет за идната година, с който да се подсигурят средства за бизнеса и за семействата.

От „ Възраждане ” не дадоха съответен отговор, само че не изключиха поддръжка за „ положителните ” оферти на втората по величина партия.

Втора седмица от „ Продължаваме промяната " упорстват за нов бюджет за идната година, а не удължителният, който беше импортиран от служебния кабинет. Съпредседателите на партията Кирил Петков и Асен Василев обясниха, че това деяние на кабинета „ Донев ” ще замрази приходите през 2023 година

По време на срещата Кирил Петков посочи, че тематиката с бюджета не е непосредствено обвързвана със основаването на постоянно държавно управление. По думите му предходната година е нямало проблем по времето на длъжностен кабинет, когато финансов министър е бил Асен Василев, да се одобри бюджет за идната година.

От „ Възраждане ” дадоха отговор, че не бъркат потребното за страната с политически решения, а предложенията за бюджета ще излязат от групата им. Димо Дренчев, въпреки всичко разясни, че имат концепция за диференцирана Данък добавена стойност ставка да вземем за пример за книги и учебници.

Според Дренчев е хубаво да се заобикаля „ надуването на бюдежта ”, само че от „ Възраждане ” ще прегледат всички оферти на „ Продължаваме промяната ” и не е изключено да се поддържат положителните от тях, които са финансово обезпечени.

От своя страна Асен Василев насочи апел групата на „ Възраждане ” да дадат противоположна връзка допустимо най-скоро.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР