За новата учебна година в Бургас въведоха електронна система в

...
За новата учебна година в Бургас въведоха електронна система в
Коментари Харесай

Въведоха електронна система в ученическите столове в Бургас

За новата образователна година в Бургас вкараха електронна система в ученическите столове. Чрез платформата е-stol.com, родителите могат да изберат и да платят седмичното обедно меню на децата си онлайн.

Бургас

За да се възползват родителите от системата, първо би трябвало да създадат регистрация на електронния адрес на платформата, след което да открият и причислят едно или повече деца към профила си.
Йорданка Ананиева - зам. кмет на община Бургас: " Има всевъзможни благоприятни условия за възнаграждение - едната опция е посредством дебитна, или кредитна карта да се заплати в платформата. Другата е на място в стола - само че по-голямата част от хората, които употребяват е-stol, го употребяват и за заплащане, тъй като е елементарно и комфортно. "
Извън главното меню, което се предлага в електронната система, е въведено и второ, различно, позволяващо еластичност в избора на обяд. Така от една страна онлайн платформата икономисва време на родителите, а от друга дава алтернатива за избор на ястия съгласно персоналните желания на всяко дете.

- " Възползвали сме се към този момент, тъй като не е належащо да се разхождаш до учебното заведение, или да даваш пари на детето. Много по-удобно е от къщи, от компютъра. "

- " Удобно е, икономисвам време и имам по - огромна прегледност ".

- " Винаги е по -удобно да можеш да се информираш когато и да е, когато пожелаеш ".

- " Който желае да го употребява, който не желае, кара по остарелия метод. "

Миналата година платформата " електронен стол " бе стартирана пилотно в няколко учебни заведения, а в този момент към този момент обгръща всички образователни заведения в Бургас.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР