За новата година звездите са ни подготвили финансово благополучие. Жълтата

...
За новата година звездите са ни подготвили финансово благополучие. Жълтата
Коментари Харесай

Хората от тези зодии ще се заринат с пари през новата 2019 година, очакват ги големи печалби

За новата година звездите са ни подготвили финансово благоденствие. Жълтата земна свиня, която е стопанката на 2019 година, ще поддържа всяко едно ваше начинание. Тя в никакъв случай не стои на едно място и ще изисква от вас сходна сила и възторг.
Справедливата и мъдра свиня ще ви помогне да насочите качествата си в вярното русло, само че единствено в случай че сте почтени и самоотвержени. Ако планирате да започнете бизнес или да сключите печеливши покупко-продажби, можете самоуверено да подготвяте всичко, защото идната година ще ви донесе огромни финансови облаги.
Не всички обаче ще имат шанса да забогатеят елементарно и на някои ще им се наложи да положат много старания, с цел да реализиран набелязаните цели.

Нека разберем дружно представителите на кои зодии могат самоуверено да рискуват, тъй като шансът в бизнеса сигурно ще ги застигне и кои ще би трябвало да се вслушат добре в интуицията си, преди да създадат решаващата крачка, с цел да не вложат парите си в съмнителни покупко-продажби.
Овен
2019 година стартира без особени парични потоци към вашата сметка, само че това не трябва да ви разстройва! В края на пролетта пред вас ще се появи прелестна опция да вложите парите си в доста печелившо предложение. Най-важното е да не изтървете момента!

Телец
Използвайте добре развитата си вътрешен глас при създаването на нови планове. Проверявайте доста добре всички документи, които сте подписали, тъй като има възможност някой от сътрудниците ви да желае да ви измами.
Близнаци
Време е да извадите спестяванията си и да ги вкарате в приложимост. През 2019 година вашите бизнес хрумвания могат да се осъществят с помощта на вярно квалифицирания ви проект за деяние и квалифицираните ви помощници.

Рак
Станете от дивана и започнете да действате! Не губите нищо, което нямате. През 2019 година не е доста желателно да теглите заем. Нужно е да ограничите разноските си, до момента в който не се научите да изкарвате задоволително пари, с които да покривате потребностите си, без да задлъжнявате!
Лъв
2019 година ще бъде доста по-стабилна във финансов проект. Все отново не трябва да се залъгвате, че парите ще се изсипят като дъжд над главата ви. Ако работите крепко и в екип, финансите ви сигурно ще се умножат.

Дева

Финансовият ви триумф през идната година ще зависи само и единствено от вашите дейности. Постарайте се още първоначално й да си изясните всичко и да вложите парите си в тествани планове. Не отхвърляйте помощ и препоръки, само че крайното решение би трябвало да бъде напълно ваше.

Везни

2019 година ще ви помогне да превърнете всичките си фантазии в действителност. Всеки рационален риск ще бъде оневинен и заплатен. Не се опасявайте от концепциите си. Те ще ви оказват помощ да сключите преференциални покупко-продажби. Това е вашият късмет да забогатеете!

Скорпион

Увереност в дейностите – това е вашият лозунг за новата година. Не е нужно да се задачите в милиони, само че в случай че поставите пред себе си изцяло действителни цели, има огромна възможност да ги извършите.

Стрелец

Не допускайте остарели неточности и не се доверявайте на хора, които към този момент са ви измамили. Парите не оправдават измените. Разчитайте единствено на себе си и ще можете да си върнете изгубените средства.

Козирог

Вашето усърдие, комбинирано със ориста, ще ви зарадват с непредвидени плодове. Новата година ви е подготвила доста финансови изненади. Не спестявайте парите си за черни дни, а им дайте опция да стартират да работят за вас!

Водолей

Не прехвърляйте на другите нещата, които би трябвало да свършите сами, тъй като рискувате да загубите парите си. Не мързелувайте. Никой няма да свърши работата ви по-добре от вас самия. Краят на годината ще ви донесе мечтаните финансови резултати.

Риби

Личният ви живот ще оказва огромно въздействие на финансовите ви триумфи. Начертайте ясна разграничителна линия сред фамилията и бизнеса и не бъркайте двете понятия. Не си позволявайте разсипничество, тъй като най-после можете да се окажете с празни джобове!
Инфо: jenata.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР