За никого не е тайна, че водата е жизненоважно хранително

...
За никого не е тайна, че водата е жизненоважно хранително
Коментари Харесай

Зъболекар разкрива как „здравословният“ навик за вода може да причини сериозни щети на зъбите ви

За никого не е загадка, че водата е жизненоважно хранително вещество, належащо за поддържане на телесните ни функционалности, само че макар че множеството от нас я считат за здравословна и изцяло безопасен източник на хидратация, един ортодонт твърди, че пиенето му през целия ден в действителност може да скапе зъбите ви.

Dr. Ели Филипс, която постоянно споделя хакове за здравето на устната празнина на своите 380 000 почитатели в TikTok, разкри тъкмо какъв брой вода би трябвало да пием дневно, с цел да поддържаме здравето на зъбите си. Базираният в Остин, Тексас ортодонт изясни за какво е жизненоважно да се пие вода - или друга течност - на шпации, с цел да се даде задоволително време на слюнката ви да взаимодейства с венците ви.

Във видеоклип, озаглавен „ Отпивайки вода от самото начало Денят? Преосмислете тази процедура “, споделя доктор Ели: „ Ето за какво пиенето на вода през целия ден не е положително за вашите зъби. И това се отнася за всички течности. “ Освен това тя изясни: „ Плюнката или слюнката, която влиза в устата в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР