За никого не е тайна, че Никол Кидман и съпругът

...
За никого не е тайна, че Никол Кидман и съпругът
Коментари Харесай

Никол Кидман, котките ѝ и няколко странни хобита

За никого не е загадка, че Никол Кидман и брачният партньор ѝ Кийт Ърбан обичат животните. Двамата имат няколко алпака, риби, пилета, две котки и още други " домашни любимци ". Актрисата признава обаче, че котките са огромната ѝ горделивост и наслада.

Затова и двамата с Кийт съвсем постоянно взимали със себе си котките Джинджър и Сноу в специфични раници, снабдени с прозорче, през което да се любуват на красивия пейзаж.

Мъркащите любимци толкоз привикнали с тези разходки, че единствено при проявлението на раниците, към този момент нямали самообладание да поемат на ново премеждие, пишат от списание You.

И въпреки разходките с котки на гърба да са необичайно занимание, не по малко необичайно се оказа признанието на Никол Кидман, че е опитвала и можела да яде безусловно всичко. В това число попадат и червеите, мравките, ларвите и всевъзможни други буболечки.

Като се има поради, че актрисата е от Австралия, където на всички места щъкат какви ли не рискови твари, яденето на инсекти май не трябва да ни шокира чак толкоз доста.

Кидман нееднократно е разказвала и за любовта си към змиите и за това по какъв начин би желала да разшири сбирката си от екзотични животни във фермата, която имат с Ърбан в Нашвил, Тенеси. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР