За незабавно въвеждане на забраната за влизането през границата на

...
За незабавно въвеждане на забраната за влизането през границата на
Коментари Харесай

Делян Пеевски : Правителството незабавно да приложи европейската забрана за влизане в страната на автомобили с руска регистрация

За неотложно въвеждане на възбраната за влизането през границата на България на коли с съветска регистрация настоя националният представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Министрите на вътрешните работи и финансите да разпоредят на гранична полиция и митниците да приложат изпратената преди повече от две седмици от Европейската комисия възбрана, която е част от глобите против Русия поради войната в Украйна. Забраната обгръща леки коли и други транспортни средства за транспорт на до 10 души, като няма значение дали транспортното средство се употребява за частни или търговски цели, стига да попадат в обсега на митническите кодове, напомнят от пресцентъра на Движение за права и свободи.

Делян Пеевски обръща внимание на министрите, че осъществяването на всички решения на Европейска комисия във връзка със сигурността на границите на България като европейска страна е от основно значение за присъединението на страната към Шенгенското пространство. В разследване на глобите, цялата сухопътна граница на Русия към страни от Шенген е затворена.

От бързите и съответни дейности на държавното управление във връзка с осъществяването на условията за присъединението на България към Шенген зависи до края на годината това да е реалност, припомня Делян Пеевски.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР