За необходимост от финансова подкрепа за осъществяване на трето издание

...
За необходимост от финансова подкрепа за осъществяване на трето издание
Коментари Харесай

Започна кампания в подкрепа на третото издание на книгата „Плевенските родове”

За нужда от финансова поддръжка за реализиране на трето издание на книгата " Плевенските родове " на журналистката Цветанка Христова осведоми при започване на постоянната оперативка на управлението на Община Плевен, кметът Георг Спартански. Той посочи, че книгатаеиздаванавече два пъти, само че заради огромния интерес има потребност от реализирането натрето издание.

" Изданието е скъпо, тъй като наблюдава житейския път на остарели плевенски семейства, оставили отпечатък в историята на града ни, уточни Спартански.

Той съобщи, че персонално ще се включи със свои средства в дарителска акция, която в действителност по думите му стартира от през днешния ден - 7-ми август. Целта на акцията е да се реализира третото преиздаване на книгата " Плевенските родове ".

Всеки, който пожелае може да направи своето непретенциозно подаяние катотелефонът за връзка сЦветанка Христова – създател на двете книги е: 0878241161.

Очаква се тази есен тя да направи среща с представители на плевенските родове от книгата.

На сесията на Общински съвет в края на месец август, кметът ще предложи на общинските съветници да се включат със свои средства с цел да стане факттретото, разширено издание на книгите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР