За нас е най-важно да намерим обединение около политики и

...
За нас е най-важно да намерим обединение около политики и
Коментари Харесай

Бориславова: ПП държи Бойко Рашков да оглави КПКОНПИ

" За нас е най-важно да намерим обединяване към политики и желанието да прокараме промени. " Това съобщи пред публицисти представителят на кабинета Петков Лена Бориславова, съобщи БГНЕС.

По думите й на този стадий диалози за постове не е имало. Ние продължаваме да държим на новия закон за КПКОНПИ и за ръководител на антикорупционната комисия, прибавя ти. Според нея Рашков е потвърдил желанието си да се бори с корупцията и несправедливостта.

Истината е, че без безапелационно болшинство няма по какъв начин да вървим напред и да борим корупцията. Важно е законът за КПКОНПИ да бъде подсилен в настоящия му тип , добави Бориславова.

Тя уточни, че Продължаваме промяната са влезнали в ръководството със задачата, да обединят извънредно леви и извънредно десни. По думите й това е била добра тактика преди седем месеца. Дали е добра тактика и в този момент следва да разберем, добави Бориславова.

Говорителя на кабинета в оставка не изключи договаряния с парламентарната група на Има Такъв Народ. По думите й Политическа партия упорства да види предпочитание за промяна и смяна.

Искаме да забележим същински дейности, не голи обещания , безапелационна бе тя.
 Лена Бориславова: Събирането на ново болшинство ще е извънредно мъчно
Лена Бориславова: Събирането на ново болшинство ще е извънредно мъчно

Законът за КПКОНПИ би бил един добър тест кой в действителност се бори с корупцията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР