За нарушения в първите часове на изборния ден сигнализират представители

...
За нарушения в първите часове на изборния ден сигнализират представители
Коментари Харесай

За нарушения в първите часове на изборния ден сигнализират представители на БСП

За нарушавания в първите часове на изборния ден алармират представители на "БСП за България " в цялата страна. Още в 09.00 ч., секретарят и зам.-председателят на СИК №83 в Русе са поискали членовете на секцията да подпишат черновата на протокола авансово, като само ръководителят на секцията, който е от квотата на левицата, е отказал, защото това е нарушаване на ИК.

Сигнал от разнообразни партии, че кметският наместник на с. Церовец, общ. Иваново, обл. Русе, насочва жителите на селото да гласоподават за Политическа партия ГЕРБ е получен от членове на СИК №18 в селото.

За рекламни материали на Движение за права и свободи и ГЕРБ, сложени на по-малко от 50 м. от изборните секции, в учебно заведение "Пенчо Славейков ", в гр. Пловдив, алармират поданици на р-н Източен.

За пропагандни материали на Движение за права и свободи, сложени на по-малко от 50 м. от изборното помещение, алармират от с. Радинград, обл. Разград, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

Членове на СИК №80 в р-н Централен, в Пловдив, алармират, че член на комисията от квотата на Движение за права и свободи дава инструкции на лица от ромски генезис по какъв начин да гласоподават.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР