За нахлуване на полицаи, работещи във Федералната служба за сигурност

...
За нахлуване на полицаи, работещи във Федералната служба за сигурност
Коментари Харесай

Руска полиция, ФСС и казаци разтуриха служба на баптисти, бранейки духовните устои на нацията

За навлизане на служители на реда, работещи във Федералната работа за сигурност (ФСС) и казаци в частен дом по време на неделно свещенодействие в черноморския град Новоросийск заяви членът на локалната баптистка община Евгений Кокора пред московската редакция на нюзру.

Според мъжа случаят е станал в частно жилище, употребявано и за молитвени цели. "По време на службата в помещението имаше коло 70 души, измежду които и дами, и деца. Единият от пазителите на закона стимулира акцията с това, че ние сме рушители на духовните устои на съветската нация. Той се оказа много грамотен и изрецитира православния Символ на вярата ", е декларирал Кокора.

Протестантът е изразил своето неразбиране от дейностите на пазителите на закона и казаците. "Нашата църковна община е приета за законно изповедание ", е показал още той.

Баптистите считат, че човек би трябвало да приема Вярата Христова в зрелост. В другите огромни течения, да вземем за пример православие и католицизъм, обредът на кръщението (на гръцки βάπτισμα - "баптисма ") се прави над деца.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР