За много зрители на риалитито “ Ергенът “ е чудно

...
За много зрители на риалитито “ Ергенът “ е чудно
Коментари Харесай

Александра от „Ергенът“ изплю камъчето за Бонбонова – до болка искрена:

За доста фенове на риалитито “ Ергенът “ е чудно по какъв начин две от най-близките приятелки във формата, Александра и Благовеста, от ден на ден охладняват една към друга. И до момента в който първоначално Бонбонова стоеше компактно зад хипнотерапевтката и двете се защитаваха взаимно, в този момент Алекс някак остана сама против всички, изключително след случката с гривната, която Виктор ѝ подари.

В последните епизоди Ева и Елвира си потеглиха и по-късно събитията взеха внезапен завой. Венета пусна мухата на Благовеста, че може би Алекс я манипулира и двете застанаха на противоположни позиции.

Благовеста към този момент е по-близка тъкмо с тези, против които се беше настроила в самото начало като Дениз, Людмила, Венета, Деница.

Зрители непрекъснато заливат Алекс и Благовеста с въпроси за какво са постъпили една с друга.

Александра реши да отговори на видео на някои от най-задаваните въпроси.

„ Понеже съм споделила, че Блага няма качествата да бъде мой другар и това било огромен проблем. Голям проблем е, че те в действителност не могат да схванат, че аз го мисля и че това не е засегнатост, а че това е нещо вътре в мен и съм била изцяло откровена. Блага няма качествата да бъде мой другар. Това, че те не могат да го понесат и го изкарват все едно съм споделила нещо неприятно, си е техен проблем. “, споделя тя.

„ Повярвайте ми, преди да кажа това нещо, аз съм имала доста аргументи да го направя. Аз не съм човек, който атакува хората просто ето по този начин. Не съм като тях. Аз имах причина да го кажа, когато го споделих. “, добавя още Александра.

Дали ще се сдобрят, следва да разберем в идващите епизоди.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР