За много сериозно развитие на случай с болен от коронавирус

...
За много сериозно развитие на случай с болен от коронавирус
Коментари Харесай

Обикалял ли е безконтролно доказано болен от коронавирус от Лом, преди да влезе в болница?

За доста съществено развиване на случай с болен от ковид от Лом оповестява Нова телевизия.
Мъжът е на 64 години и няколко седмици се лекува вкъщи, като има типични за ковид признаци – температура, обща изнемощялост, кашлица. Човекът е лекуван по телефона със препоръки от персоналния доктор и в действителност откакто не се усъвършенства, почват проблемите, стана ясно от думите на доктор Илияна Събчева пред Нова телевизия.
Когато към този момент е било ясно, че нещата не се усъвършенстват, той е бил ориентиран към Монтана, с цел да търси пуломолог. Направена е рентгенова фотография, показваща пневмония и по-късно е доказано с тест, че индивидът е болен.
Какъв е казусът – преди този момент мъжът минал да си заплати осигуровките, по-късно ходил да пазари и се движел дружно с други хора от самото начало. Няма гаранция, че през това време той не е посял на доста места. По неофициална информация мъжът е свещеник в ромска махала, ходил във Франция преди време и се върнал оттова с висока температура, само че не споделил.
Същевременно началникът на инфекциозното поделение на ВМА доктор Георги Попов описа, че вирусът е доста подъл, тъй като остава и вторична бактериална зараза. Терапията е доста нападателна, с цел да не се допусне интубация. Попов даде и образци от ВМА – нито един доктор не се отхвърля и даже здравна сестра със подозрение за болест е поискала да остане в карантинната зона, с цел да работи, само че се оказало при повторния тест, че е здрава.
Още: " Официално: Над 1 000 000 заболели от ковид в света, в Китай на следващия ден е ден на печал "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР