За много от британците принц Уилям е въплъщение на ценностите,

...
За много от британците принц Уилям е въплъщение на ценностите,
Коментари Харесай

Принц Уилям по стъпките на майка си

За доста от британците принц Уилям е олицетворение на полезностите, които защитаваше майка му. Подобно на принцеса Даяна, и той се застъпва за доста дела, свързани с децата, опазването на здравето и всеки в неравностойно обществено състояние.

Такива са хората без дом, с чиято идея 40-годишният принц на Уелс е осведомен още от дете. Именно принцеса Даяна води синовете си Уилям и Хари на многочислени визити в разнообразни приюти за бездомни.

" Мисля, че ще е разочарована да види, че не сме напреднали със оправянето с бездомността и с предотвратяването й, откогато последно тя се е занимавала с това ", споделя принцът в ново видео, споделено от организацията Comic Relief.

На него виждаме дребна част от присъединяване на Уилям в подкаста Listen Up!, който се прави от Groundswell. Последният епизод е отдаден на Red Nose Day - ден, който се отбелязва на 17 март в Англия, и в който се събират средства за битка с бедността при децата.

Уилям доста пъти и по разнообразни способи работи в интерес на бездомните. Той притегли вниманието, когато за ден се трансформира в продавач на вестник, издаван от хора без дом. Той е патрон и на организациите Centrepoint и The Passage, с които работи и принцеса Даяна преди гибелта си през 1997 година, напомнят People.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР