За много хора игрите със залози са начин на забавление

...
За много хора игрите със залози са начин на забавление
Коментари Харесай

Когато играта стане проблем

За доста хора игрите със залози са метод на развлечение и средство за разформироване след тежък ден. Но този вид развлечение крие опасности, които могат да прераснат според. По този мотив екип от сътрудници на  създаде къс лист с въпроси за различаване на евентуални проблеми при играчи в риск. Всеки състезател може да си зададе въпросите по-долу и да открие дали има потребност да промени игралните си навиците.
Правил ли съм несполучливи опити да понижа времето прекарано в
залози? Залагам ли все по-големи суми, с цел да усетя " тръпка " от играта? Чувствам ли се разтревожен и раздразним, когато би трябвало да спра да играя? След загуба, усещам ли потребност да се върна играя допустимо най-скоро и да печеля назад изгубените пари? Разчитам ли на други хора за покриване загубите от хазартни игри или продавам неща, значими за мен, по същата причина? Случвало ли ми се е да заложа всичките си пари? Залагал ли съм по време на работа или учебно заведение? Лъгал ли съм членове на фамилията, другари или сътрудници за времето и парите, които отстранявам за игра? Това, че играя хазарт, заплашва ли или е предизвикало загуба на значима персонална връзка, работа, опция за обучение? Когато се усещам обезпокоителен, депресивен, отговорен, играя ли хазарт, с цел да се усещам по-добре?
Ако отговориш с " да " на повече от един от тези въпроси, то, може би, имаш потребност от отмора или от помощ. В подкрепяната от  Национална осведомителна линия за опиатите, алкохола и
хазарта работят експерти с дълготраен опит, които могат да ти дадат препоръки и да ти кажат какви стъпки можеш да предприемеш. Можеш да ги откриеш на телефон: +359 888 99 18 66.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР