За много хора автомобилите са нещо повече от обикновени вещи.

...
За много хора автомобилите са нещо повече от обикновени вещи.
Коментари Харесай

Ретро автомобилите набират популярност във Великобритания

За доста хора колите са освен това от елементарни движимости. Собствениците на типичен коли постоянно се радват на неповторима връзка със своите транспортни средства и обичат да споделят пристрастеността си с другите. На ревю на ретро коли в Бирмингам могат да бъдат видяни доста американски коли. 

 
Хората обичат тези коли, те са доста забавни и допускам, че ги виждат повече във филмите и видеоигрите. Така че това е привлекателно за всички. 
Кен Уарбъртън, притежател на американска полицейска кола
Със сигурност има връзка сред мен и автомобилът ми.  Обичам ли автомобила си? Да, допускам, тя е част от мен, от моето семейство. 
Андреа Бийсън, притежател на ретро автомобил

За да вдъхновят посетителите, чиновниците на списание Practical Classics възвръщат Mini Clubman онлайн на своя щанд. Тези покрити с мъх, ръждясали коли може да наподобяват като боклук за нетренираното око, само че за реставратора те са истински планове, които могат да се трансфорат в блестящи експонати за бъдещето.

 
Сега живеем в ера, в която просто купуваме нови неща и изхвърляме старите. Предполагам, че сме напреднали, само че за мен това не носи задоволство. Някои хора обичат да поправят движимостите си и да следят по какъв начин възкръсват за нова аудитория. 
Дани Хопкинс, редактор на списание Practical Classics

Изложението за типичен коли и реституция се организира от 22 до 24 март 2024 година в Изложбеният център в Бирмингам.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР