За много фенове на видеоигрите от поредицата Halo, чакането най-сетне

...
За много фенове на видеоигрите от поредицата Halo, чакането най-сетне
Коментари Харесай

Телевизионният сериал по играта Halo с първи официален трейлър

За доста почитатели на видеоигрите от поредицата Halo, чакането най-накрая завърши. Paramount Plus показа първия формален филмов откъс на дълго чакания ефирен сериал.  Видеото показва епична и образно достоверна акомодация на известния франчайз.

Трейлърът носи със себе си и дата на излизане. Премиерата на телевизионния сериал Halo ще бъде в стрийминг услугата на Paramount Plus на 24 март 2022 година Продукцията по игрите споделя историята за войната сред хората и Завета през 26-и век. Master Chief (Пабло Шрайбер) и неговият сътрудник - изкуствен интелект Кортана (Джен Тейлър) се пробват да спрат извънземната опасност и геноцид против човечеството.

 



Макар че идната телевизионна акомодация наподобява ще се придържа много покрай главните правила на Halo, тя също по този начин наподобява ще поеме по радикално друг път във връзка с историята.  Както към този момент беше обяснено от Франк О`Конър, шеф по развиването на Halo, телевизионният сериал съществува на лична " времева линия ". Това разрешава на неговите сценааристи да избират детайли от съществуващите " предания за Halo, история, канон и герои, където и да са те, с цел да имат смисъл за един линеен роман ", без да нарушават " главния канон " на Halo.

А тук ще намерите още!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР